Beneficii filtru apa BlueStar

 ...Ofera-ti acum sanatate!
Pentru persoanele santoase filtrul BlueStar ofera o permanenta sursa de apa curata, care preintampina in principal afectiuni ale aparatului digestiv si ale rinichilor si asigura un mod de viata mai sanatos.
Dar acest filtru devine indispensabil pentru hrana bebelusilor si a copiilor mici, pentru cei care sufera de o serie de alergii si afectiuni care se declanseaza sau sunt intretinute prin utilizarea apei de la robinet.

...Bucura-te de confort!
...Fa economii!

...Bucura-te de confort! Filtrul BlueStar este izvorul de lânga tine ! Uita de baxuri de apa plata care se cer depozitate, de sticle goale la miezul noptii, de sticle care se cer desfacute pentru ca puiutii tai sunt prea mici sa o faca... Tu si cei dragi veti bea un pahar de apa curata oricând, fara grija. Pentru ca filtrul BlueStar nu isi pierde proprietatile de filtrare in timp, functionând la aceiasi parametri pâna când este inlocuit elementul filtrant.

...Fa economii! Desi are propriatati de filtrare superioare, filtrul BlueStar are un pret mult mai accesibil fata de produse similare, pentru ca este un brevet românesc si este produs in Romania. Asta face ca investitia sa se amortizeze mult mai rapid. In plus, apa plata pe care o bei de regula, pentru care platesti acum in jur de 1 ron/litru, te va costa doar 10-20 de bani/litru, adica vei face lunar economii importante !

You are here: Home Beneficii